A-Nuoret nappasivat toisen välierän voiton Raumalla!

HPK:n A-Nuoret voittivat Lukkoa vastaan pelatun toisen välieräottelunsa Raumalla lukemin 2-4 (1-0 , 0-3 , 1-1). Välieräsarja on siis katkolla lauantaina Ritari-areenassa klo 16.00!

Ottelun maalinteon aloitti jälleen Lukko Juho Mäkelän toimesta ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä HPK kuitenkin sai kiinni maalinjyvästä ja latoi reilussa kahdeksassa minuutissa kolme maalia Lukon verkkoon. HPK:n ensimmäisen iski pudotuspelikeväänsä tänään avannut Jaakko Kuusisto ja kahdesta seuraavasta vastasi Niilo-Kustaa Määttä.

Lukon Matias Rauvola kavensi lukemat ylivoimalla 2-3, kun ottelua oli vajaat seitsemän minuuttia jäljellä ja raumalaiset yrittivät pelin viimeiset minuutit tasoitusta vielä ilman maalivahtia. Kuten tiistaina, tänäänkin se johti HPK:n maaliin, kun viisi sekuntia ennen ottelun loppua Teemu Tenhunen pisti kiekon tyhjiin. Kerhon viimeiseen maaliin syöttöpisteen nappasi maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen! Otteluvoitto matkaa siis Vekan bussilla Hämeenlinnaan.

Ukko-Pekka Luukkonen pääsi Lukon maalivahti Lassi Lehtistä helpommalla torstai-iltana, torjuntojen oltua lopulta Luukkonen 14, Lehtinen 25.

Upeaa Raumalla pelatussa ottelussa oli voiton lisäksi ilahduttava yleisömäärä, joka oli torstai-iltana 2100!