HPK lomailee – kausikortit voi ostaa verkosta loman aikana!

HPK:n toimisto lomailee 24.6.-28.7. ja Kerho-ravintola 31.7. asti. Tämän jälkeen paluu arkeen koittaa normaalein aukioloajoin, toimisto klo 9-16 ja ravintola 8.30-15-00.

Kesäloman aikana voit ostaa kausikortin Lippu.fistä! Myös juhlaturnauksen liput ovat myynnissä samassa osoitteessa! Alla tietoa HPK:n 90-vuotisjuhlakauden kausikortista!

CHL

HPK pelaa Champions Hockey Liigaa juhlakaudella. Kotona pelattavat CHL-pelit, lukuunottamatta mahdollisia semifinaali- ja finaaliotteluita, kuuluvat automaattisesti kausikorttiin. Maksatte kausikorttinne CHL-otteluista vain 30€ tai 45€, riippuen katsomostanne. Seisomakorttien CHL-veloitus on 24€ tai 10€. CHL-otteluita pelataan vähintään kolme ottelua Pohjantähti Areenalla Hämeenlinnassa.

Tarjouskausikortit ja hinnasto

B-päädyn istumapaikkakausikortit ja aikuisten seisomakausikortit ovat tarjouksessa 8.8.2019 asti. B-päädyn istumapaikat maksavat 219€ (norm. 325€) ja aikuisten seisomakausikortit 163€ (norm. 279€).

Kausikortti juhlakaudella sisältää

– Liigan runkosarjan kotiottelut
– CHL-kotiottelut (poislukien mahdolliset semifinaalit ja finaalit)
– 90-vuotis juhlaturnauksen 9.-10.8.2019
– Kotiharjoitusottelut
– Mahdolliset U20 playoffs-kotiottelut
– 90-vuotis fanihuivin
– Pre- ja Mid-season tapahtumat
– Kausikorttilaisen etukortin (Kerho-ravintola, Kerho-shop ja McDonald’s)

Näin lunastat kausikorttisi runkosarjaan 2019-2020!

Olemme ulkoistaneet kausikorttipalvelumme lippu.fi:lle. Playoffs-kausikorttien tapaan runkosarjan kausikortit lunastetaan lippu.fi:n verkkokaupan kautta, puhelimitse tai uutena tapana K-Citymarket Tiiriön lippu.fi:n myyntipisteestä. Mikäli haluat maksaa kausikorttisi laskulla (ja osamaksulla), se onnistuu soittamalla lippu.fi:n puhelinpalveluun tai laittamalla sähköpostia. Verkkokaupassa tai Citymarketissa asioidessa kausikortit maksetaan lunastettaessa. Varaukset löytyvät järjestelmistä niin 801-alkuisella lunastuskoodilla kuin asiakasnumerollakin (vanhan kausikortin viivakoodin yläpuolella oleva 3-5 -numeroinen numerosarja).

Uutena kausikorttiasiakkaana voit hoitaa oston verkkokaupasta. Suuntaa verkkokauppaan ja luo itsellesi tili verkkokaupan ohjeiden mukaisesti.

Verkkokauppa
Kirjaudu sisään osoitteessa hpk.lippu.fi. Jos sinulla ei vielä ole salasanaa tai olet unohtanut sen, niin käyttäjätunnuksena toimii HPK:lle ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasanan saat klikkaamalla ”Unohtuiko salasana” -painiketta. Salasana tulee sähköpostiisi. Maksu verkkokaupassa onnistuu useimmilla maksukorteilla.

Puhelinpalvelu
Voit myös lunastaa kausikorttipaikkasi Lippu.fi:n kausikorttipalvelusta puh. 010 633 1062. Palvelu on avoinna ma – pe klo 10-16. Soitto maksaa 8,8 snt/min. + mpm/pvm.

Sähköposti
Kausikorttiasioissa voit myös laittaa postia sähköpostiosoitteeseen hpk@lippu.fi.

K-Citymarket Tiiriö
Kausikortin voi lunastaa myös Tiiriön Citymarketissa, joka on yksi lippu.fi:n myyntipisteistä. Kausikortti maksetaan käteisellä, maksukortilla tai myyntipisteen hyväksymillä arvoseteleillä (mm. Smartum, Virike, ePassi).

SIIRRY OSTAMAAN KAUSIKORTTISI TÄSTÄ!

 

16.07.2019 09:38