HPK-TV

BioRex otteluennakko HPK-HIFK 16.2.2019 - Turunen Timo

BioRex otteluennakossa HPK:n valmentaja Timo Turunen kertoo, että Kerhon pitää esittää perusvarmaa tekemistä lauantain HIFK-ottelussa!

BioRex otteluennakko HPK-HIFK 16.2.2019 - Kanninen

HPK saa vastaansa Helsingin IFK:n lauantaina. BioRex otteluennakossa HPK:n paidassa nyt kolme ottelua pelannut Henri Kanninen kertoo, että Kerhon peliin mukaan hyppääminen oli suhteellisen helppoa.

BioRex otteluennakko Ässät-HPK 13.2.2019 - Pennanen

HPK matkustaa Poriin Ässien vieraaksi. HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen kertoo BioRex otteluennakossa, että haluaa nähdä huomattavasti suuremman työmäärän tänään kuin viime viikolla.

#MUNHPK - Leila Roitto

Leila Roitto on monille tuttu niin HPK:n lipunmyynnistä ja fanimatkoilta. Mitä Leilalle merkitsee #MUNHPK ja millainen naisväki Sikakatsomossa nauttii jääkiekosta? #MUNHPK

BioRex otteluennakko TPS-HPK 8.2.2019 - Nieminen

HPK U20 joukkueen päävalmentaja Juuso Nieminen valmentaa tällä viikolla myös Liigajoukkuetta. Yhteistyössä Timo Turusen kanssa he paikkaavat Antti Pennasen ja Antti Miettisen toimenkuvia heidän ollessaan maajoukkueiden matkassa. BioRex otteluennakossa Nieminen kertoo eroavaisuuksista Liigan ja Nuorten SM-liigan välillä ja ennakoi tietysti illan matsia TPS-HPK.

#MUNHPK - Ville Sulin-Saaristo

Ville Sulin-Saaristo kuuluttaa HPK:n liigapelit Ritari-areenassa. Millainen on Villen tarina ja Villen HPK? #MUNHPK

BioRex otteluennakko KooKoo-HPK 6.2.2019 - Lehtola

HPK:ssa pisintä titteliä kantaa tällä viikolla Juha Lehtola: video- ja maalivahtivalmentaja, virkaatekevä joukkueenjohtaja. BioRex otteluennakossa Lehtola ennakoi illan KooKoo-HPK -ottelua ja kertoo vielä hieman HPK:n johtoryhmän roolijaosta.

BioRex otteluennakko JYP-HPK 2.2.2019 - Turunen

HPK vierailee tänään Jyväskylässä JYPin vieraana. Eiliset kuumat Ritari-areenan löylyt antoivat merkkejä keväästä, jota kohti oranssi tarvitsee vielä tuikitärkeitä sarjapisteitä! BioRex otteluennakossa HPK:n valmentaja Timo Turunen kertoo, että Emil Larmi palaa tänään maalin suulle.

Jälkilöylyt HPK-Pelicans 1.2.2019 - lehdistötilaisuus

HPK korjasi kolme tärkeää sarjapistettä perjantain tulikuumassa ottelussa, jossa homma kiehui yli Pelicansin vaihtoaitiossa. Pasi Nurminen ja Antti Pennanen lehdistötilaisuudessa.