HPK-TV

Skogsterin finaaliennakkotunnelmia 18.4.2019 - Paajanen

HPK:n kapteeni Otto Paajanen istui Skogsterin haastatteluun fiilistelemään semifinaalien tunnelmapaloja ja Rinkelinmäen hornankattilaa. Samalla Patti kertoo joukkueestaan ja omista tunteistaan pelata finaaleja Kerhon oranssissa!

Skogsterin finaalien ennakkotunnelmia 16.4.2019 - Pennanen

Skogsterin haastatteluun finaalien ennakkotunnelmia pohtimaan saapui Antti Pennanen.

Jälkilöylyt HPK-Tappara 15.4.2019 - lehdistötilaisuus

Päävalmentajat vetivät nippuun semifinaalisarjan HPK:n siirtyessä finaaleihin!

BioRex playoffs-ennakko HPK-Tappara 15.4.2019 - Nieminen

HPK:n valmennustiimi sai vahvistusta playoffseihin, kun tulevallakin kaudella HPK:n liigajoukkueessa valmentajana toimiva Juuso Nieminen hyppäsi playoffs-junaan mukaan. BioRex playoffs-ennakossa Nieminen kertoo roolistaan, joukkueen fiiliksestä ja kokoonpanosta.

Jälkilöylyt Tappara-HPK 13.4.2019 - Pennanen

HPK otti upeasti toimineen ylivoimansa ansiosta maukkaan ryöstövoiton Hakametsästä. Kommentit ottelusta päävalmentaja Antti Pennaselta.

BioRex playoffs-ennakko Tappara-HPK 13.4.2019 - Miettinen

Viides semifinaali on vuorossa lauantaina Tampereella. Otteluvoittojen ollessa 2-2, illan voittaja pääsee yrittämään sarjan katkaisua maanantaina Ritari-areenassa. HPK:n terveyshuolista on puhuttu pitkin viikkoa. BioRex playoffs-ennakossa HPK:n valmentaja ja joukkueenjohtaja Antti Miettinen kertoo, että lopullinen kokoonpano selviää iltapäivällä.

Jälkilöylyt HPK-Tappara 11.4.2019 - lehdistötilaisuus

Robert Leino iski jatkoerämaalillaan semifinaalisarjan jälleen tasoihin! Kerhon voitokkaan semifinaalin jälkilöylyt lehdistötilaisuuden muodossa.

BioRex playoffs-ennakko HPK-Tappara 11.4.2019 - Cornet

Playoffseissa takaisin askiin palannut Philippe Cornet luottaa HPK:n pelin riittävän Tapparaa vastaan sekä kertoo, että kotiyleisö oli aivan hullu lauantaina ja toivoo yleisön löytävän halliin myös torstaina!

Jälkilöylyt Playoffs 2019 Tappara-HPK 9.4.2019 - Miettinen

Kotivoitot jatkuivat HPK:n ja Tapparan välisessä semifinaalisarjassa, kun Tampereen jatkoerässä Tappara iski maalin. Ottelun jälkeisessä haastattelussa HPK:n valmentaja Antti Miettinen.