HPK voitokas Valkeakoskella

HPK lähti Sibir otteluun täydellä neljällä ketjulla. HPK:n valmentaja Pasi Arvosen mukaan nuorten pelaajien sisäänajo jatkuu.

– Kokoonpanossa on jälleen nuoria pelaajia, joille annamme näyttömahdollisuuksia liigakautta ajatellen.

Ottelun päätyttyä 2-3 rangaistuslaukauksien jälkeen Arvonen oli tyytyväinen kokonaisuuteen. Ensimmäisen erän vauhti tuli kuitenkin hieman yllätyksenä HPK:lle.

– Emme ehkä olleet valmistautuneet ihan tuohon vauhtiin ja olimme hieman purjeessa. Saimme kuitenkin toisessa erässä juonesta kiinni.

Sibir-ottelu oli HPK:n ensimmäinen täydet 60 minuuttia kestänyt harjoitusottelu. HPK:n maaleista vastasivat varsinaisella peliajalla Rasmus Juell ja Scott Barney. Syöttöpisteitä napsivat Pulliainen, Grönholm, Nieminen ja Leavitt.

Rangaistuslaukauskilpailun päätti Piispasen tekemä maali.

– Hyvin tyytyväinen olen myös siihen, että kaikki rankkariampujat tekivät maalit, sanoi Arvonen viitaten Roppoon ja Niemiseen, jotka onnistuivat ennen Piipasta.

Perjantain pesäpallo-ottelu meni tiukille

HPK otteli viime perjantaina Paukun naisten joukkuetta vastaan Hämeensaaressa. Pesäpallo-ottelu päättyi Paukun naisten voittoon jaksoin 2-1. Ensimmäisellä jaksolla HPK oli vielä hieman jääkiekkokuvioissa ja naiset takoivat taululle tylyt 8-2 numerot. Toisella jaksolla miehet ryhdistäytyivät ja pääsivät jyvälle.

– Olimme häviöllä ennen viimeistä tasoittavaa 12-7. Jotenkin taistelimme juoksuja ja toinen jakso päättyi meille 12-13. Kotiutuskisassa naiset veivät meitä 2-1, kertoo Arvonen.

Kentän laidalla ottelua seuranneen yleisön joukosta raportoidaan, että HPK:n parhaimmistoa olivat yllättäen myös ensi kertaa pesäpalloa pelanneet Alex Leavitt ja Scott Barney. Molemmat loistivat sisäpelissä, mutta ennen kaikkea miesten ulkopeliosaaminen auttoi HPK:ta ottelussa.

HPK pelaa seuraavan jääkiekkoharjoitusottelunsa torstaina Ritari-areenassa, kun Blues saapuu testaamaan hämeenlinnalaisten kunnon. Kiekko putoaa jäähän klo 18.30. Liput otteluun: aikuiset 10 € ja lapset 5 €. Lippuja myyvät kaikki lipunmyyntipisteet.

16.08.2011 18:29