HPK:n A-Nuoret pelaavat Suomen mestaruudesta! Ensimmäinen kotiottelu torstaina klo 19.00!

HPK:n A-Nuoret pelaavat kaudella 2016-2017 Suomen mestaruudesta! Runkosarjan voittaja otti Raumalla ratkaisevan voiton lukemin 2-4. Finaaleissa vastaan asettuu Porin Ässät!

Jos ylivoimapelaaminen takelteli joukkueilla lauantaina, ruuti oli kuivaa sunnuntaina. Kolme ensimmäistä rangaistusta kuitattiin ylivoimamaaleilla. HPK:n kaksi ensimmäistä tehtailivat Niko Lahtinen ja Erkka Seppälä. Lukon YV-maalista toisessa erässä vastasi Matias Rauvola.

Kovassa kevätvireessä oleva Niilo-Kustaa Määttä ja Jere Innala lisäsivät HPK:n etumatkaa 1-4. Kolmannen erän puolivälin jälkeen Lukko lähti hakemaan lisäosumia rohkeasti ilman maalivahtia. 2-4 syntyi ajassa 53.40 ja oli Eetu Koivistoisen käsialaa. Lisämaaleja ei nähty ja HPK jatkaa matkaansa kohti huippua Nuorten SM-liigassa!

Finaalisarja alkaa torstaina Ritari-areenassa

HPK siis pelaa Suomen mestaruudesta kotiedun kera. Ottelut pelataan torstaina ja lauantaina sekä tarvittaessa sunnuntaina.

Lipunmyynti torstain otteluun alkaa maanantaina 27.3. klo 10.00 Kerho-ravintolassa. HPK:n runkosarjan kausikortilla ilmaiseksi myös A-Nuorten finaaleihin!

Ennakkoliput myydään vain Kerho-ravintolassa. Lippuluukku avataan ottelupäivänä 1 h ennen ottelun alkua.