Otteluraportti JYP-HPK 15.8.2018

Harjoitusottelu JYP-HPK 2-3 (0-1, 2-2, 0-0)

HPK matkusti kauden toiseen harjoitusotteluun Jyväskylään JYPin vieraaksi. Kokoonpano oli elänyt viime viikosta kierrätyksen vuoksi.

Ottelun alku oli HPK:lta hyvä ja muistutti pitkälti raikasta Sibir-ottelun esitystä. HPK otti ottelussa kuskin paikan alivoimalla, kun Otto Paajanen ja Teemu Turunen pääsivät kahdesti nokikkain Eetu Laurikaisen kanssa.

Toinen erä oli erikoistilanteiden sävyttämä. Ensin JYP osui Juha-Pekka Hytösen toimesta, Jaakko Kuusiston istuessa kaksiminuuttista. Erän puolivälissä HPK:lle tuomittiin rangaistuslaukaus, eikä Teemu Turunen erehtynyt. Rangaistuslaukauksen HPK:lle hankki täksi kaudeksi Kerhoon palannut Philippe Cornet. Kolmas Kerho-osuma näki päivänvalon, kun Filip Riska ohjasi kiekon komeasti maaliin ensimmäisessä HPK-ottelussaan Markus Niemeläisen ja Oskari Lehtisen syötöistä.

Kymmenen sekuntia ennen toisen erän loppua JYP kavensi erätaukolukemiksi 2-3. Markus Jokinen iski Niclas Almarin ja Harri Kainulaisen istuessa jäähyllä.

Kolmannen erän ainut tilastomenkintä oli JYP-pelaaja Samuli Ratisen kaksiminuuttinen. HPK ei kuitenkaan tuolla ylivoimalla onnistunut, mutta voitto korjattiin Hämeenlinnaan lukemin 2-3 lopun JYP-rynnistyksestä huolimatta.

Paajasen johtama kenttä, laidoillaan Turunen ja Nenonen, oli HPK:n parhaimmistoa koko ottelun ajan. Emil Larmi oli jälleen mies paikallaan tolppien välissä. Muutama maaginen koppi ja 31 torjuntaa takasivat voiton.

Yleisöä oli JYPin kotiareenassa loistavasti, 2482! Siinä hieno esimerkki preseasonin kiinnostavuudesta! HPK pelaa ensimmäisen kotiharjoitusottelunsa perjantaina 17.8.2018 klo 18.30, kun Ilves saapuu Ritari-areenalle!

Kausikortilla ilmaiseksi, aikuiset 10€, lapset/opiskelijat/eläkeläiset 5€.