Porista kolme pistettä

Ässät – HPK 1-4 (1-0, 0-1, 0-3)

Kerho nappasi viidennen perättäisen voiton. Syvissä vesissä uiva Porin Ässät kaatui lopulta lukemin 4-1, vaikka HPK ei Antti Miettisen mukaan aivan parastaan esittänyt.

– Peli oli meidän osalta sekavaa ja puolustaminen huonoa. Suurilta osin myös hyökkäysalueen hyökkäyspelit katkesivat lyhyeen emmekä olleet hyviä kiekollisessa pelissä.

Huono startti

HPK lähti metsästämään jo viidennettä perättäistä voittoa, mutta ottelun alku ei hyvää lupaillut. Ässät siirtyi johtoon jo ajassa 2:54, kun Aleksi Rekonen ja Tommi Taimi karkasivat läpiajoon kahden miehen voimin. Emil Larmilla ei ollut juuri mahdollisuuksia torjua, kun Rekonen viimeisteli kauden ensimmäisen osumansa Taimen syötöstä.

Avauserässä vierailijoilla oli muutenkin hieman vaikeuksia käynnistymisen kanssa ja paremmat paikat olivat Ässillä. Molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen ylivoimalle, mutta enempää maaleja ei nähty.

Koneet käyntiin

Toisessa erässä HPK:n tekeminen alkoi aika ajoin muistuttamaan aiempia otteluita ja tasoitus nähtiin lopulta ajassa 29:31. Teemu Turunen punnersi väkisin ohi Taimen alivoimalla ja survoi kiekon etukulmasta sisään ohi Ässien maalilla pelanneen Andreas Bernardin.

Kolmannessa erässä Kerho viiletti lopulta peräti kolmen maalin voittoon ja näin ollen voittoputki kasvoi jo viiden ottelun mittaiseksi.

HPK siirtyi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon ajassa 43:32, kun Eetu Tuulolan napakka laukaus painui vastustamattomasti yläkulmaan.

Päätöserän puolivälissä HPK iski nopeaan tahtiin kahdesti ja ratkaisi ottelun. Ajassa 49:33 Robert Leino viimeisteli kauden neljännen osumansa Jere Innalan syötöstä ja vain minuuttia myöhemmin Turunen iski illan toisen osumansa.

– Kolmannessa erässä oli lyhyt pätkä jossa ottelun vauhti oli hyvällä tasolla, muuten peliä ei oikein syntynyt.

– Lopputulos kuitenkin toi kolme pistettä ja teimme hyvät maalit. Perjantain ottelussa tahdomme olla kuitenkin kokonaisuudessaan parempia kuin tänään.

HPK pelaa seuraavan kotiottelun perjantaina, kun vastaan asettuu KooKoo!