Tuskainen keskiviikko ei tuottanut tulosta – Lukko vei pisteet

HPK – Lukko 1-4 (1-3, 0-0, 0-1)

Kerho lähti katkaisemaan orastavaa tappioputkeaan kotiottelussa tulikuumaa Rauman Lukkoa vastaan. Ratkaisevat maalit iskettiin heti avauserässä, eikä Lukko päästänyt enää Kerhoa iskuetäisyydelle vaan vei lopulta ottelun lukemin 1-4.

Kahden kiekosta elävän joukkueen kohtaamisessa ei rännikiekkoja räiskitty, mutta vauhtia riitti silti kiitettävästi. Vahvasti kiekkoa hallussaan pitänyt Lukko oli myös maalipaikoissaan tehokas – verkko heilahti ensimmäisestä tilanteesta, kun Kerhon kiekonmenetys koitui kohtaloksi. Janne Keränen siirsi 3-1 hyökkäyksen päätteeksi kiekon pussiin.

Kerholle tarjottiin tasoitusmahdollisuutta ylivoimalla ja toisella yrittämällä tärähti. Kultakypärä Oula Palve sai makoisan passin Jere Innalalta ja ujutteli Kerhon tasoihin.

Tasatilanteessa ei kauaa viihdytty, kun Lukko kuittasi alle kaksi minuuttia tasoituksesta. Joakim Hilding sai siirtää kiekon tyhjään maaliin Toni Koiviston mehevästä reboundista. Kolmannen kerran Emil Larmin selän takana kolisi vain 35 sekuntia edellisestä. Janne Keräsen maagisen passin sai siivota verkon perukoille Damien Fleury.

Toiseen erään Kerho tuli tuulispäänä ja sai rakennettua muutaman makoisan maalipaikan. Teemu Turunen ja Miro Ruokonen joutuivat kuitenkin toteamaan Kaapo Kähkösen paremmakseen. Lukko kuitenkin käänsi peliä vaarallisen nopeasti ja oli paremmalla liikkeellään niskan päällä. Myös Lukon puolustuspelaaminen oli uhrautuvaa, vaikka Kähkönen tarjoilikin muutamia irtokiekkoja. Toiseen erään ei maaleja nähty.

Isännät pääsivät kolmanteen erään ylivoimalla ja Kerho vyöryttikin peliä suoraviivaisesti kohti Lukon maalia. Kähkösen ohittaminen osoittautui kuitenkin mahdottomaksi ja Lukko otti jälleen kiekollisen pelin haltuunsa. Lopussa Kerho haki vielä kavennusta ilman maalivahtia, kun Damien Fleury istui jäähyboksissa. Kuudella neljää vastaankaan ylivoima ei tuottanut tulosta, vaan Lukon Jere Friberg kaunisteli numerot 1-4 tyhjään rysään.

Ottelun tilastot tästä linkistä

Seuraavat ottelut

Kerhon kausi jatkuu vierasretkellä Tampereelle, jossa vastaan asettuu perjantai-iltana Ilves. Seuraavaa kotiottelu pelataan heti perään lauantaina 7.10. klo 17:00, kun HPK isännöi Kouvolan KooKoota. Kaikki mukaan kääntämään Kerhon kurssia!

Lauantain ottelun teemana vanhat pelipaidat! Pue siis ylle jotain legendaarista tai uudempaa Kerhoa! Peter Petro palkitsee parhaimmat!