Väkevä avauserä toi pisteet Tampereella

HPK sai vihdoin saalistettua täydet kolme pistettä SM-liigassa. Ilves kaatui
vieraissa 1-5 ja Kerhon nousu on alkanut!

Kerho sai otteluun mainion alun ja johti avauserän jälkeen 2-0 Marko Tuulolan ja
Niko Niemisen maaleilla. Hyvän alun mahdollisti vihdoinkin se, ettei peli lähtenyt
suoraan metsään rangaistusten takia vaan Kerho ei joutunut kertaakaan alivoimalle
avauserässä.

– Ensimmäinen erä oli meiltä aivan loistavaa pelaamista. Dominoitiin vieraskentällä
ja oltaisiin voitu tehdä enemmänkin maaleja. Toisessa erässä vähän menetettiin
otetta jäähyjen myötä, mutta kolmannessa oltiin taas hyviä, iloitsi Petteri Hirvonen
pelin jälkeen.

Toisessa erässä Ilves kavensi, mutta päätöserä oli täysin ritarien heiniä. Scott
Barney, Jukka Laamanen ja Juuso Puustinen rankoivat isäntiä ja voitto tuli pitkästä
aikaa siis maalein 1-5.

– Sitten kun se peli piti tappaa niin saatiin maaleja tärkeään paikkaan, Hirvonen